Αγγελικό Ρέικι

Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα εναλλακτικό σύστημα θεραπείας όπου φέρνει ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, νοητικό, συναισθηματικό και φυσικό. Μας ενώνει με τον αληθινό μας εαυτό και την αγάπη που βρίσκεται μέσα μας. Μας βοηθάει να αποβάλλουμε τα κομμάτια που εμποδίζουν την ψυχική μας εξέλιξη, ώστε να μπορούμε να βιώνουμε χαρά και γαλήνη στη ζωή μας.

Ο θεραπευόμενος λαμβάνει την ύψιστη δυνατή θεραπεία καθώς η θεραπευτική ενέργεια του Αγγελικού Ρέικι προέρχεται από το Αγγελικό Βασίλειο, τους Αγγέλους, τους Αρχαγγέλους και τους Αναληφθέντες Δασκάλους. Ο θεραπευτής συντονίζεται με αυτήν την ενέργεια και την διοχετεύει μέσω τον χεριών του στο σώμα του θεραπευόμενου ο οποίος συνήθως είναι ξαπλωμένος και χαλαρός. Ο θεραπευτής κατά τη διάρκεια της θεραπείας μεταφέρει μηνύματα καθοδήγησης από τους Αγγέλους στον θεραπευόμενο.

Η θεραπεία γίνεται πάντα στο όνομα της ύψιστης θεϊκής αγάπης. Αυτό δηλώνει δύο πράγματα.

  • Το ένα είναι η αγνή πρόθεση του θεραπευτή.
  • Το άλλο είναι ότι ο θεραπευόμενος περιβάλλεται από την αγάπη των Αγγέλων, οι οποίοι με σοφία τον καθοδηγούν ώστε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ζήτημα τον απασχολεί. Ουσιαστικά έρχεται σε ένωση μαζί τους και η αγνή τους ενέργεια τον προστατεύει και τον φροντίζει κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και μετά από αυτήν.

Στο τέλος κάθε θεραπείας δίνεται μια άσκηση (διαλογισμός, θετική δήλωση κτλ)  από τους Αγγέλους δια μέσω του θεραπευτή όπου βοηθάει το θεραπευόμενο στην προσωπική του ενδυνάμωση ώστε να αντιμετωπίσει οτιδήποτε τον απασχολεί.

Εισηγήτρια: Φλώρα Κολιαράκη